2013. február 25., hétfő

A nemzetközi mega Nőnap

Hol van az már, amikor a nőnap munkásmozgalmi felhangú, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt? Ma már azért kellene szót emelni, hogy minél több olyan munkavállalási forma álljon a gyermeket nevelő nők rendelkezésére, amely lehetővé tenné, hogy ne teljes munkaidőben, ne kötött időkeretek között tudjanak helytállni otthon is és a munkahelyeken is.
Magyarország a nőnapi felhíváshoz először éppen 100 éve csatlakozott. Ekkor már a nőkkel kapcsolatos megmozdulások 56 évre tekintettek vissza (1857), amikor New Yorkban először utcára vonultak a textiliparban dolgozó nők magasabb fizetést és jobb munkakörülményeket követelve.
Azóta a nők megszelídültek és már apró ajándékokkal is levehetőek a lábukról.
Ehhez nyújtunk tippeket webáruházunkban, ahol 900 millió forintos raktárkészletünkből kedves, hasznos ajándékokat rendelhet.
Ne felejtse el, hogy a virág elhervad, de az ízlésesen dekorált ajándékkal belophatja cégét a női szívekbe!
Piperetáska, piperetükör, sminkkészlet, táskafogasSwarovszki kristályokkal dekorált termékek, divatos strandtáska, bevásárlótáska, törülköző , bögre, női póló, trendi esernyő házon  belüli emblémázással még épp időben.

2013. február 15., péntek

A tél és a medve

A hagyomány szerint, ha február 2-án a medve kijön a barlangjából és árnyékától megijedve visszabújik, azt jelenti, hogy még hosszú lesz a tél. Ha kijön, és a rossz idő miatt nem látva árnyékát kinn marad, akkor lassan vége a télnek s jön a tavasz. Az idén a A Fővárosi Állat- és Növénykertben a kérdéses napon a medve NEM látta meg az árnyékát, tehát rövid télre számíthatunk.
Macihívők figyelmébe ajánlunk kínálatunkból mindent ami maci, plüssmaci, macis takaró, macis kulcstartó. Ha fázna a macink, mert nem ment vissza aludni, akkor fel is öltöztethetjük. A kapható plüssmacira fehér, kék vagy piros pólót adhatunk, amire tetszés szerint emblémázhatjuk, szitázhatjuk cégünk logóját. Így néz ki a pólós maci. Ha valóban itt  a tavasz, akkor lassan napszemüveg után kell néznünk. Kínálatunkban összesen 43 féle, megfelelő UV védelemmel ellátott  napszemüveg közül válogathat.
Kérném, hogy a macira ne adjuk szemüveget, akármennyire is kéri! Neki is vannak személyiségi jogai, amiről nem mondhat le önszántából, mert így fog kinézni.

2013. február 8., péntek

Farsang - bele a semmi közepébe

Azért találták ki a farsangot, mert ezekben a hónapokban (vízkereszttől hamvazószerdáig) úgysem történik semmi, nincs se vallási, se világi népünnepély, az idő szinte biztos, hogy vacak, nincs mire várni (hacsak nem a végére), és lassan rájövünk, hogy az újévi fogadalmak betartásával az idén is kudarcot vallottunk, lemerültek a vitamintartalékaink és még sorolhatnám. A februárnak az az egyetlen pozitívuma, hogy rövid.
Így alakult ki a farsangolás, bálozás szokása, az időszak, amit a vidám lakomák, bálok, mulatságok jellemeznek. Ne legyenek illúzióink: az álarcok, maszkok a sok fáradt ember sápatag arcát, karikás szemét hivatottak takargatni.
Azon kívül, hogy elmegyünk mulatozni, mégis hogyan éljük túl márciusig?
Ne adjuk fel: hétvégén menjünk ki 1-2 órára a friss levegőre, ha nem esik és fúj. Vagy akkor is. (én nem)
Nincs annál szívet melengetőbb érzés, mint amikor az otthonról hozott forró italt elővesszük termoszban egy szép panorámájú, többi kirándulótól mentes helyen. A távcső se hiányozzon a hátizsákból, mert ilyenkor a vadakat is jobban észre lehet venni és megfigyelni.
Ha egy kicsit átfáztunk, akkor hazaérve eresszük tele a fürdőkádat, helyezzünk gyertyákat, mécseseket a szélére, készítsük elő a kedvenc magazinjainkat és nyissunk egy palack vörösbort kiváló dugóhúzónkkal  és relaxáljunk. Vacsorára ne terheljük meg gyomrunkat, hanem hámozott gyümölcsökkel pótoljuk a vitaminvesztést.
Ha tehetjük, persze utazzunk melegebb égtájra.
Melegebb égtájra utazó checklist: bőrönd, strandlabda, utazótárca, övtáska, elsősegélykészlet, manikűrkészlet, gyógyszeres doboz, baseball sapka, napernyő, laposüveg, tollaslabda, frizbi, strandjáték, strandmatrac, piknikkosár, pikniktakaró, strandpapucs...