2013. május 29., szerda

Fesztiválok - ami a csövön kifér

A sokszínű programokat kínáló fesztiválipar rendkívül dinamikusan fejlődik. A Magyar Fesztiválszövetség honlapján keresgélve számos megszokott és meghökkentő tematikájú fesztivált találhatunk. A bor vagy kulturális tematikájú fesztiválok akár országos, akár regionális szinten már megszokott hétvégi programot jelentenek a családoknak. Végtelen azoknak az élelmiszereknek a sora is, amelyek kapcsán az embereket össze lehet rántani: tök, kolbász, fánk, paprikáskrumpli, kocsonya, birkapörkölt, rétes, szilva, almavirág (ha ez étel), dinnye, paprika, sajt, túró, internetes vers (mint szellemi táplálék). Szóval minden, ami ehető + egy kis marketing színt vihet egy szép környezetben lévő, de egyébként turistákat nem vonzó kis falu életébe is.
A fesztiválok a szabadidő turizmusban fontos vonzerőt képviselnek, a kreatív iparágakkal szoros kapcsolatban állva hatalmas üzleti forgalmat generálnak.
Nem véletlen, hogy a fent nem említett nagy fesztiválokat nagy cégek szponzorálják. A sok ezer résztvevő egy helyen kivételesen gazdaságossá teheti a célcsoportunk elérését. Ehhez azonban tárgyi befektetésre is szükség van. Nem elég, ha a fesztivál helyszínén szem előtt vagyunk, jó ha megfoghatóvá tesszük üzenetünket, azaz ajándékkal engedjük útjára azokat, akikkel kapcsolatba kerültünk.
Erre kínálunk sok-sok megoldást termékeinkkel.
Ha az IdeaList-ben található egyedi gyártású termékek esetleg túl magas darabszámban rendelhetőek, (pl. kartonkalap, rádióvezérelt, beléptetésre is alkalmas karkötő, cipővédő, fesztiválparóka, stb.), akkor a raktárkészleten vagy 3-4 nap alatt beszállítható termékek között lehet válogatni.
Adhatunk a fesztiválozóknak hasznos, logózott ajándékokat: esőkabátot, baseball sapkát, nedves törlőkendőt, sebtapaszt, kéztisztító zselét, üvegnyitót, mobiltokot, övtáskát, hűtőtáskát, termoszt, kulacsot, elemlámpát és a sor végtelen...


2013. május 17., péntek

Termékbemutató videók

Honlapunkon mától kb. 160 terméket már nem csak fotóval mutatunk be, hanem kisfilm is illusztrálja használatukat.
Bármeddig el tudnám nézegetni őket. A kedvencem a madáretető. Keressétek meg, megéri.
Egészen más a tárgyakat a természetes környezetükben látni, használat közben, mint egy fehér hátterű fotón. Itt az összes termék , amiről kisfilm áll rendelkezésre.

http://golding.hu/termekek.php?mod=SEARCH0&video=on


Ha nem most nézegettek, hanem később a honlapunkon, akkor a részletes keresésben pipáljátok be a "Termékbemutató film" kattintót. A találati listából közvetlenül is elindíthatóak a videók.

2013. május 14., kedd

IGC Story 2.

Az IGC Global Promotions évi rendszerességgel tartott összejövetelére Hong Kong-ban, a Hyatt Regency hotelben került sor 2013. áprillis 30. és május 2. között.
Az egyre bővülő tagság és a céggé alakult IGC szigorú rendje már hosszabb ülési időt követelt. Az eddigi 2 nap helyett már 2 és fél napot vett igénybe, hogy valamennyi szervezeti változást megvitassunk, elfogadjunk, megszavazzunk, hogy a különböző bizottságoknak idejük legyen az egész cég számára hasznos javaslatokat kidolgozni, azt a tulajdonosok elé tárni. A hagyományos minta- show és a marketing esetek bemutatásának lebonyolítását is meg kellett változtatni, mert szétfeszítette a rendelkezésre álló időkeretet. Hihetetlen ötletek, sikeres project-ek keltek a szemünk előtt újra életre.
Idén először - a tagság javaslatai alapján kiválasztott - preferált beszállítókkal is találkozhattunk és "rapid randi" módszerrel csoportokba osztva valamennyien találkozhattunk velük, megismerhettük hátterüket, céljaikat, jövőbeli elképzeléseiket.
Az informális vacsorák alkalmat adtak arra, hogy az IGC Global Promotion társtulajdonosai (tagság) egymással ne csak a hivatalos keretek között cserélhessenek eszmét, hanem baráti szálak is szövődhessenek.
A konferencia végén valamennyien energiával töltődve indultunk a repülőtérre, mások számára Tee Off!